top of page
profhilo_edited.jpg

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
PROFHILO
®

2892_edited.png

Διάρκεια Θεραπείας

10 έως 20 λεπτά 

2892_edited.png

Πίσω στη Δουλειά

​Άμεσα

2892_edited.png

Διάρκεια Αποτελεσμάτων

4 με 6 μήνες

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ/
PROFHILO
®

Αν απογοητεύεστε από την χαλαρή εικόνα του λαιμού σας η θεραπεία με PROFHILO® είναι μοναδική στην επαναφορά της σφριγηλότητα και της ελαστικότητας του δέρματος.

 

Το PROFHILO® ψηφίστηκε θεραπεία της χρονιάς 2019 για την αντιγηραντική του δράση στο δέρμα και το φυσικό αποτέλεσμα φρεσκάδας και λάμψης της επιδερμίδας.

Από τις λέξεις ‹‹ μέσος ›› και ‹‹ θεραπεία›› είναι μια μη χειρουργική θεραπεία, που σκοπό έχει την έγχυση ουσιών στο χόριο του δέρματος, την περιοχή ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος. Εκεί βρίσκονται τα κύτταρα από τα οποία παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και γίνεται η αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η θεραπεία γίνεται με ειδικές πολύ ψιλές βελονίτσες, κατάλληλες σύριγγες και ειδικά υγρά σκευάσματα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν ως βάση κυρίως το υαλουρονικό (για την ενυδάτωση της επιδερμίδας), τις πολυβιταμίνες, συσφηκτικές ουσίες, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, και ανόργανες ουσίες που χρησιμοποιούνται στον μεταβολισμό των κυττάρων.

Η μεσοθεραπεία επαναλαμβάνεται 4-6 φορές ανά 1 εβδομάδα και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου, μπορεί να επαναληφτεί ανά 3μήνο ή 6μήνο.

Τα αποτελέσματα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας, η σφριγηλότητα του δέρματος, η ανάπλαση των κυττάρων και μια όψη λαμπερή και φρέσκια.

Η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με fraxional laser για την ανάπλαση του προσώπου και την αφαίρεση ψιλών ουλών και ρυτίδων, με laser photorejuvenation για την απομάκρυνση κηλίδων και ευρυαγγειών προσώπου, με Botox και Yαλουρονικό.

 • 1. Πως δουλεύει το Botox και σε ποιά σημεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
  Οι ενέσεις Botox χαλαρώνουν προσωρινά τους μύες του άνω και κάτω προσώπου που προκαλούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μόνο οι εκφραστικές γραμμές και οι ρυτίδες, αυτές που είναι εμφανείς κατά την έκφραση των συναισθημάτων, μπορούν να επωφεληθούν από μια αντι-ρυτιτιδική θεραπεία. Οι στατικές γραμμές, αυτές που παραμένουν εμφανείς ακόμα και όταν το πρόσωπο είναι χαλαρό, συνήθως απαιτούν δερματική πλήρωση. Οι κύριες περιοχές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η αντιρυτιδική ένεση είναι: η περιοχή μεταξύ των φρυδιών, στο μετώπου, στην γωνία του ματιού, στο άνω μέρος του φρυδιού, στην κορυφή της μύτης, στα άνω και κάτω χείλη, καθώς και στο λαιμό.
 • 2. Πόσο συχνά πρέπει να κάνω τη θεραπεία ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμα;
  Ακόμη και όταν το Botox χορηγείται από ειδικευμένους ιατρούς, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και απαιτείται συνεχής θεραπεία για να διατηρηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ασθενείς χρειάζονται συνήθως θεραπεία κάθε 4-6 μήνες.
 • 3. Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
  Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια ήπια δυσφορία κατά τη διάρκεια της θεραπείας και κάποιους ήπιους μώλωπες και πρήξιμο αμέσως μετά. Δεν υπάρχουν μακροχρόνιες παρενέργειες και οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές τους. Συνιστάται στους ασθενείς να αποφεύγουν να κάνουν μασάζ στην περιοχή και επίσης να αποφεύγουν την άσκηση ή τον ύπνο για 3-4 ώρες μετά τη θεραπεία. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους παρενεργειών και θα εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα.
 • 4. Θα "παγώσει" το πρόσωπό μου;"
  Το «παγωμένο πρόσωπο» ήταν πολύ δημοφιλές στη δεκαετία του ’90 αλλά όχι πλέον. Σήμερα οι σύγχρονοι επαγγελματίες αισθητικοί ιατροί πιστεύουν σε ένα «φυσικό» πρόσωπο. Για να το επιτύχουμε, τροποποιούμε τις περιοχές του πρόσωπο που διορθώνουμε και την ποσότητα Botox που χορηγούμε.
 • 5. Είμαι κατάλληλος/η υποψήφιος/α για την θεραπεία;
  Δεν συνιστάται η θεραπεία για γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν. Η θεραπεία αντενδείκνυται επίσης για άτομα με συγκεκριμένες νευρομυϊκές διαταραχές. Επομένως, η αποκάλυψη εκ μέρους του ασθενή οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης και λήψης φαρμάκου κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού ραντεβού είναι κρίσιμη για την αποφυγή επιπλοκών.
 • 6. Πόσο ασφαλής είναι η αντιρυτιδική θεραπεία με χρήση Botox;
  Το Botox είναι ένα ασφαλές φάρμακο το οποίο χορηγείται μόνο με συνταγή, κάτι που σημαίνει ότι έχει περάσει επιτυχώς εκτεταμένες δοκιμές ασφάλειας. Έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 17 εκατομμύρια θεραπείες με Botulinum toxin από την πρώτη της εισαγωγή στην αγορά και οι μελέτες δεν έχουν δείξει βλαβερές μακροπρόθεσμες παρενέργειες, ειδικά με τις μικρές ποσότητες που χρησιμοποιούμε για την αντιρυτιδική θεραπεία.

Eπισκεφθείτε και εσείς το Smile Spa

ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
banner-horizontal-black300ppi_edited.png
qmul_edited_edited.png
omospondia_edited.png
Gdc_edited.png
osa_edited_edited.png
bottom of page